nextdoor Creative Commons License 2008.09.10 0 0 59
Idézet: Egy történet pedig csak elgondolkaztatóul:
Múlt héten értesítettek, hogy Szegeden a gyepmesteri telepen van egy fiatal 2 év körüli fekete óriás kan, akinek meghalt a gazdája és 3 napot töltött étlen-szomjan a halottal egy házban mire megtalálták őket. Elvitették a gyepmesterrel az egészséges kutyát utána egy jólelkű állatbarát megkeresett engem. Sajnos osztódni én sem tudok, így szerveződött a feljuttatása hozzám. Ma reggel bejelentkezett egy gazdijelölt rá, indult volna érte, megkértem azért hívja fel őket időpontegyeztetés miatt. Visszahívott leforrázva, hogy a kutyát elaltatták: nem tudott alkalmazkodni a környezetváltozáshoz és agresszív lett, indokkal. Megjegyzésül még csak annyit, hogy azt a gyepmesteri telepet az Orpheus Állatvédő Egyesület felügyeli-üzemelteti!

Igen, ez az az Orpheus, ami havi szinten bombazza a mediat, es a nagy szamok torvenye alapjan sokat szerepel is. Az az Oprheus, aki a hangzatos 'sinterprevencio' szo alatt muveli azt, amit. Az az Orpheus, ami NEM folytat allatmento tevekenyseget, hanem csak hirdet es szerepel, igy vonva el az 1%-ot es adomanyt a Tappancstol, akik tobb szaz kutyarol gondoskodnak es nem altatnak, hanem rehabilitalnak.
Kuldjetek tovabb, hatha van meg olyan tudatlan, aki bedol Seres Zoltannak. Seres Zoltan, ha olvasod: melysegesen szegyelld magad. Utolso, mocskos kis sinter lettel...