wector81 Creative Commons License 2008.09.07 0 0 2301

Húúú, egymásnak feszülnek az agyarak! :)))

Senki nem hord le itt semmilyen gépet, csak megy az ökörködés!

Najó, talán nekem volt pár keresetlen szavam egy-két típusra, de az sem elsősorban az adott típusnak szólt, inkább a gyártónak és az árképzésének.

A tartósságról valóban nem tudunk messzemenő következtetéseket levonni, például a 7900-as esetében, hiszen mindössze 7 éve van piacon. Igaz eleddig jól teljesít. De volt már Dolmar fűrész az ezredforduló előtt is, és nem hiszem, hogy ennek a márkának bizonyítania kéne, hogy jót csinál-e.

Szóval csak nyugalom, lesz itt még olyan, hogy valakinek Stihl vagy Husi gépet fogunk javasolni megvételre. (Bár nem sok, amíg ilyen árakon és marketinggel dolgoznak. :))

Gypsy, előfordulhat, hogy egy Hitachiban valami szétesik. Láttunk már ilyet másnál is. Én pl olyat még nem hallottam, hogy egy 4510-esnek szétesett volna a kupplungja, pedig látod, a kertigép topikban épp ezt írta valaki. Van ilyen. Egy-egy eset. Ezekből nem szabad megítélni egy típust vagy gyártót. Aki ezeken nekiáll lovagolni, meg verni a mellét, hogy bezzeg a XY az meg mennjen parlagfüvet tépkedni. Az legalább nekem jó lesz :)