Veggie1990 Creative Commons License 2008.09.07 0 0 3038
Szia Ashimon!

Én is :)

Neked miért ér fülig a szád? :))

Megnézem a leveleim, és millió köszönet azért, amit ott találtam! :)))) Épp most hallgatom, tök jó szám. Valamiért azt képzeltem, hogy gyors. De ez nagyon szép! :)))) Majd te is nézd meg a leveleid. :)

OFF
A gyorsítótárról:

A gyorsítótárat tapasztalatom szerint legjobb az Intézővel megnyitni (Total Commanderrel nem mind látható). Erről jut eszembe: Lehet (nem emlékszem), hogy az Intézőt (angolul Windows Explorer, ha jól tudom) be kell állítani, hogy a rejtett mappákat is mutassa. Ha ilyen gondod van, e-mailben megoldjuk! :)

A <Felhasználói név> helyére azt a nevet írd, amivel bejelenkezel a Windowsba. Én ezeket a böngészőket ismerem, vagy legalább kipróbáltam. :) Ha a Windows NEM a "C:" meghajtón van, értelem szerűen írd át az elérési út elején (az a linkszerű duma, amit lejjebb írok).

Firefox
(itt fura fájlneveket találsz, pl.: 63AD74B3d01 - Válaszd a részletes nézetet, majd rendezd a fájlokat a módosítás dátuma szerint, én úgy szoktam, hogy mindig a legfrissebb legyen a lista tetején. A fájl mérete is segíthet kitalálni, melyiket keresed. Talán érdemes beszerezni az IrfanView-t, mert az előszeretettel ad helyes kiterjesztést egy csomó fájlnak, csak húzd az ikonjára és ha sejt valamit, rákérdez (főleg képfájloknál jön be ez a mószer, de működik még egyes videóknál, talán a flash-eknél, nem is figyeltem.) :
C:Documents and Settings<Felhasználói név>Local SettingsApplication DataMozillaFirefoxprofilessoe17bfg.defaultcache


Explorer
(Azt hiszem, ez normális fájlneveket használ.):
C:Documents and Settings<Felhasználói név>Local SettingsTemporary Internet Files

Opera:
C:Documents and Settings<Felhasználói név>Application DataOperaOperaprofilecache4

Ha minden kötél szakad, itt is megpróbálhatod, bár itt más van:
(C:Documents and Settings<Felhasználói név>Local SettingsTemp)
(C:Documents and Settings<Felhasználói név>Application DataMozillaFirefoxProfilessoe17bfg.default)

Remélem, segítettem. :)

Elnézést a sok mellébeszélésért, de arra gondoltam, ez talán mást is érdekel az itteni "bennszülöttek" közül.

ON
Közös kedvencünk végre növeszti a haját! :)))))))) Már régebben is tanácsoltam neki, de mostanáig nem hittem, hogy meghallotta! :))) Íme a cuki bizonyíték:
Előzmény: ashimon (3035)