Kaamilla Creative Commons License 2008.09.07 0 0 3025
Kedves BFeri53!
Bennem bizony nagy a tartás, ezért nehezen is találok igazi barátot, mert képtelen vagyok bárkivel barátkozni, mindenkiben találok valami olyan tulajdonságot, ami nem felel meg nekem, de sajnos mint a csillagjegyem is mutatja (szűz) a tökéletességre törekszem, és erősen kritikus vagyok.
Viszont a barátommal kapcsolatban, eddíg úgy látszik nem volt bennem tartás, hogy eltűrtem a "durva" viselkedését, de azt hiszem ez más, mivel mégis csak egy hosszabb kapcsolat, melyhez azért reményt fűztem, hogy majd változik.
A test-tartásomra is igyekszem vigyázni, és az idén beutaltattam magam egy reumatológiai osztályra (2 hétre), gyógyfürdőzéssel egybekötve, mert fájt az egyik vállam, ezzel csak azt akarom mondani, hogy tul.képpen, más sokkal több betegség ellenére sem szánja erre rá magát, én viszont minden évben szeretném kezeltetni magam, az izületeim. Ekkor betervezhetek egy kis diétát is, kipihenhetem magam, vizitorna, masszázs, egyszóval szuper.
Hát elkanyarodtam a szívbetegségtől az biztos, arról azért beszámolhatok, hogy egy kevés ritm. zavarom volt, hogy ide ültem a géphez, de mivel a munkám kicsit zűrös időket él át, már a hétfői nap is stresszel.
Minden vágyam, hogy minden rendbe legyen körülöttem, meg is próbálok érte tenni, majd meglátjuk, hogy sikerül e. Üdv. Kamilla
Előzmény: BFeri53 (3023)