promike Creative Commons License 2008.09.07 0 1 180
Tényleg nehéz eset vagy és eltereled a lényegről a figyelmet miközben szerintem félrevezeted a többieket
s nem kívánok veled lényegtelenekről vitatkozni miközben arra nem reagálsz amire kéne nevezetesen arra ,hogy az ivóvíz ásványianyag aránya nem játszik szerepet a szervezet igényében azt már az előbb szerintem számokkal levezettem
maradjunk abban hogy a tengeri só összetételénél fogva sokkal nagyobb elvi lehetőséget nyújt az általad vélt ásványianyagforrrásként mint az ivóvíz és még klóraminokat AOX-ot peszticidet ösztrogént stb 600szor, sem tartalmaz.

Világszerte klórozzák a vizeket miközben ez néhány évtized alatt jó néhány megbetegedés kiváltója lehet,nyilván más megoldás nehezen alakítható ki,de egyre inkább sikerül örülök ,hogy ennek részese lehetek.
Nagy kár ,hogy nem a javítószándékot veszed észre ezáltl néhány olvasót félrvezetsz nagy kár és ez szerintem káros.

A jó minőségű ivóvíz gyakorlatilag nem tartalmaz foszfort miközben a szervezetnek többre van szüksége belőle mint magnéziumra akkor vajon szükséges a szervetlen kötésű ásványi anyag, nyilván megoldható nélküle és bioélelmiszer esetén még évtizedek alatt kialakuló mellékhatása sincs.


Most akkor qrvára tudományosnak hiszed magad ha a szerves és szerves kötés helyett szerves és szervetlen komlexet használsz , ez nevetséges!
Előzmény: pint (178)