molett.balett Creative Commons License 2008.09.06 0 0 17

az igazi fekete doboz:

 

A lap nem jeleníthető meg. A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait. Tegye a következőt:

    Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálja újra később.
    Ha a címsorban adta meg a lap címét, ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be azt.
    A kapcsolat beállításainak ellenőrzéséhez kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Kapcsolatok lapon kattintson a Beállítások gombra. A beállításoknak meg kell egyezniük a helyi hálózat rendszergazdája vagy az internetszolgáltató által megadott beállításokkal. Ellenőrizze, hogy a rendszer észleli-e az internetkapcsolat beállításait. A Microsoft Windows beállítható a hálózat vizsgálatára és a hálózati beállítások automatikus felderítésére (ha a hálózat rendszergazdája engedélyezte ezt a beállítást).
      Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Kapcsolatok lapon kattintson a LAN-beállítások gombra. Jelölje be A beállítások automatikus észlelése jelölőnégyzetet, és kattintson az OK gombra.
    Egyes webhelyek megkövetelik a 128 bites titkosítású kapcsolatot. A Súgó menü Névjegy parancsára kattintva állapíthatja meg, milyen titkosítási erősség van a számítógépre telepítve. Ha biztonságos webhelyet próbál elérni, ellenőrizze, hogy számítógépe biztonsági beállításai támogatják-e azt. Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Speciális lap Biztonság csoportjában ellenőrizze az SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0 protokollok beállításait. Másik hivatkozás kipróbálásához kattintson a Vissza gombra.


A kiszolgáló nem található vagy DNS-hiba
Internet Explorer