ed37 Creative Commons License 2008.09.05 0 0 725

Sziasztok!!!

Megjöttem!Túl vagyok rajta.Ha megengeditek 1 kicsit részletesen leírnám mi és hogyan történt.

08.09.01.  1.nap

Leleteimmel (vér-vizelet, mellkas rtg.,ekg) a kezemben és 1 hatalmas :) táskával a vállamon 07.35-kor megjelentem az Uzsoki kórházba.

Betegfelvétel, kitőltöték a lázlapomat majd szükség volt még 1 vér-vizelet és 1 orrmelléküreg rtg-re.Ezt ott helyben el is intéztem.Elfoglaltam a helyemet berendezkedtem :) Szerencsére a szobatársaim is jóarcok voltak igy nem volt kellemetlen a bent töltött idő.Nagyvizitkor közölték, hogy másnap én leszek az első 09.00-kor.Ne egyek, ne igyak semmit elötte.

08.09.02.  2.nap

05.30-kor ébresztő jön a lázmérő :) Aztán még kis lazitás, séta.08.45-körül kaptam 1 szurit az oldalamba hogy attól majd lelassulok.Le kellet vetközni alsógatyáig az ágyamról lepakolni a nem odavaló dolgokat és 09.00-kor már toltak is a mütöbe.Az előkészitöben át kellet másznom az ágyamból a mütőasztalra ahol kaptam 1 szép kék kabátot és 1 zöld sapit.A betegszállító srác valamit gazdagon belesprézet az orromba leszijazták a jobb kezemet és toltak a mütöbe.Kis várakozás után megérkezet az orvosom Dr. Kovács Szilvia betakargata az arcomat csak az orrom látszot ki.Ekkor közöltem vele, hogy nem igazán érzem még, hogy zsibbadnék de megnyugtatót, hogy az érzéstelenités csak most jön majd.Érzéstelenitőbe áztatott gézcsíkokat tett az orromba majd 10-15perc múlva kivette és körbeinjekciózta az orromat.Aztán belecsaptunk a lecsóba!!!!Eleinta próbáltam kikukucskálni a takarom alol ami a szememet fedte de aztán jobbnak láttam ha becsukom a szemem :)Az egész beavatkozás TELJESEN FÁJDALOMMENTES volt.Mütétközben beszélgettünk.Helyenként még nevetgéltünk is.Végezetül a bal orrlikamba 4 a jobb orrlikamba 3gézcsík került.11-00-kor kitoltak a mütöből (én nem éreztem ilyen hosszúnak)s megkaptam azt a nagyon csini paritya kötést, meg egy szem fájdalom csillapitót de nem volt rá szükségem.Aztán pihi és megszokni, hogy az orron keresztül semmi levegő nem jön.Na és az első tüszentés :):):) na az még 1 kihagyhatattlan élmény:)

08.09.03.  3.nap

Ez a nap igazából csak a lazitásról pihiről szólt.

08.09.04.  4.nap

Reggeli után végre megszabadulhattam a tamponoktól.Szintén TELJESEN FÁJDALOMMENTES.És kapok levegőt!!!!!!! :)vittem magammal COLDASTOP orrcseppet ezt használntam és használom most is.

08.09.05.  5.nap

Reggel a szokásos "menetrend" :) 07.00körül lezuhanyoztam átöltöztem de már civilbe nem pizsibe:) Kicsit késöbb jött értem a doktornénim megvizsgált eltávolitotta a nozimból ami nem odavaló.Majd a zárójelentéssememl a kezemben elhagyhattam a kórházat.

Ezuton szeretném megköszönni mindenkinek itt a a fórumon de leginkább Anni555-nek a segitséget a bátoritást.Köszönöm az Uzsoki Kórház teljes személyzetének és szobatársaimnak.Köszönöm Gyöngyinek a világ legjobb barátjának, hogy mindvégig velem volt.Köszönöm Dr. Kovács Szilviának és bátran ajánlom mindenkinek.Nagyon nagyon jó dokinéni.

Jah és mindenem a világbéke:):):)