GOR72 Creative Commons License 2008.09.04 0 0 555
Tömören ez történt a lakógyűlésen:

K&H Bank újbóli jelzálogjog bejegyzése még folyamatban. Még nem tudni ki fizeti ki a jelzálogjog ismételt bejegyzési költségét.

Plusz pénzt nem kell fizetnünk az ellopott pótlására, mert eddig annyira sok, túlbecsült összeget kellett fizetnünk havonta (már aki ezt megtette), hogy ha továbbra is ezt fizetjük(hű de klassz) akkor egy év alatt visszafizetjük a tartozásainkat.

2 őr lesz ezentúl, plusz pénz, de nagyon megéri….!(ha ezzel kapcsolatban bármi kérdésetek van, azt a 2-3 embert kell kérdezni, aki ezt megszavazta)

Vízóráját mindenkinek  plombáltatnia kell, egyéni fizetés lesz.

Zajvédő fal ügye nem érdekel senkit vagy keveseket, nem értik, ha nem sürgetjük csak ülünk az ügyön, tavasszal sem fog történni semmi. Nem értem azok a lakók akiket nem érdekel a dolog, miért nem értik meg, hogy ez mindenki szívügyének kellene, hogy legyen, mert a lakása értéke nőne, ha meglenne a fal. Egyébként a közös képviselő fog állítólag intézkedni, csak ebbe nehogy olyan gyors legyen mint a többi dologban (nincs még bankszámlája  a  háznak, takarítás a folyosókon még nincs ).Kb. ennyi