gralma Creative Commons License 2008.08.31 0 0 181
Kedves Sub_rosa! Én már több csontkovácsnál jártam, a derék és a gerinc fájdalmaim miatt, míg végre találkoztam egy olyan csontkováccsal, aki mindegyik ízületemet végig nézte, hogy, hogy mozog. (Ezt már másnak is megírtam)

Csodálkoztam, hogy milyen alapos, mert a végignézés után megmasszírozott, megmutatta, hogy milyen gyakorlati tornát hajtsak végre otthon is, hogy a fájdalmam csökkenjen. Érdekesség, hogy a csontkovács maga mutatta be a tornákat, hogy hogyan hajtsam végre, vagyis, hogy otthon mit gyakoroljak, és elmondta, hogy ez még csak az előkészítés. Megmagyarázta, hogy nagyon sok embernél, amíg a csontjai, izmai rugalmassága nem megfelelő, addig nem szabad kimozgatni az ízületeit, sőt a röntgenem megnézése után döntötte el, hogy milyen kezelést alkalmaz. Elmondta, hogy a kezelések és a betanított tornák gyakorlása lehetővé teszi, hogy a csontok izmok rugalmassága megfelelő legyen.

Kezelés közben megjelent egy illető, akiről kiderült, hogy reumatológus, és a csontkovács tanítványa. Ezután ketten kezeltek. Három kezelés után, nagyon jól érzem magam.

Merem ajánlani ezt a csontkovácsot, a nevét nem tudom, mert már régen voltam nála, azóta nem fáj a derekam. Az illető Pesten lakik. Telefonja: 0630-4763784.

Üdvözlettel: Ferenc.
Előzmény: sub_rosa (178)