wector81 Creative Commons License 2008.08.30 0 0 2010

Mert ha megnézed a Husi honlapot, ott is ez a két teljesítmény adat szerepel. Tök ugyan olyan műszaki leírással. Már úgyláccik ők sem tudják, mit is gyártanak. :)

 

Naaa mostmár értem ezt a nagy világmegvető szabadalmat is! :)))

Deee...ezt most csak nagyon halkan kérdezem, mert azért nem vagyok anyanyelvi szinten sem németből sem angolból, de ez nem valami hasonló elv, ezelőtt kb 10 évről?:

 

 

 

Kicsit rossz a kép, de itt van a link hozzá: http://www.dolmar.de/wissen/produkttechnik/duplex_ansaugsystem.html

 

Ha nem, akkor bocsi mindenkitől! Minden esetre ez legalább működik, ma már minden Dolmar gép 4, 6, sőt egyesek 7 csatornás hengerrel készülnek.

 

Csibi!!! Hát Neked csak gratulálni tudok és köszönteni a szép narancssárga...akarom mondani kék...(?!?!?!) Dolmar-gép-tulajok táborában! :) Korrekt kis masinát vásároltál! Én az eddig leírtakhoz nem is teszek hozzá semmit, gyakorlatilag minden szóbakerült, ami számodra és az új családtag számára fontos lehet! A láncolajjal kapcsolatban pedig: Ha a flakon kupakja zöld és rá van írva, hogy BIOTOP, akkor az biza a biológiailag lebomló és hosszú állás alatt kigyantásodó olaj. Ezeket gyakori használatra fejlesztették ki, max két éven belül érdemes elhasználni még a flakonban lévőt is, ami pedig be van töltve, azt minél előbb! A sima lánckenő pedig piros kupakos és csak annyi van ráírva, hogy Seageketten-Haftöl. A bejáratás kitárgyalva, a sarokban pöfögést télleg felejtsd el! Egyébként pedig, ha bármi kérdésed lenne...tudod! Sok sikert az új szerzeményhez! És üdv nálunk!

 

(rieker18 nagyon hallgat...)

Előzmény: LandCruiser (2009)