rudai gyerek Creative Commons License 2008.08.30 0 0 25

"Nemtudom beírtam e ide vagy csak akartam hogy a Ruszki és a Kínai fejlesztések haditechnika nincs annyira fókluszban és publikálva mint az USA-é nem?"

 

Szerintem még nem írtad be. Nem is csodálkozom, hogy nincsenek publikálva, mert ezek stratégiai fontosságú titkok lehetnek. Az USA sem hoz nyilvánosságra fontos adatokat (pl. az Abrams tankok páncélzatának pontos összetétele, a lopakodók radarsugár-elnyelő anyagának összetétele, stb...), mert ezeket az ellenfelek felhasználva építhetnének orosz/kínai Abramsakat, lopakodókat.

 

"ami pedig a scifi vonalat illeti még azt is elképzelhetőnek tartom hogy megfelelően komoly fenyegetés esetén hamar kilibbennének a hangárakból Idegen technikán alapuló repülők,amiket még sosem láttunk,csak az UFO kutatók fotózzák őket dögivel."

 

Ki tudja, lehet hogy még maga E.T. is beavatkozna:)))

Komolyra fordítva a szót, én nem gondolom, hogy az USA-nak vannak idegen technológián alapuló berendezései, esetleg olyanok, amelyeket könnyen annak képzelhet az ember. Egy olyan háborúban, ami az USA létét fenyegetné, biztos előrukkolnának valami újjal, ami esetleg fordíthatna a konfliktus menetén. A B-2 bombázót (vagy akár az F-117-est) a 40-es, 50-es, 60-as években biztos UFO-nak nézték volna, pedig nem az, csak annyira elüt a kor technológiai megoldásaitól, hogy könnyen beleillene valamelyik scifibe,

Előzmény: Alba Regale (22)