Törölt nick Creative Commons License 2008.08.26 0 0 5164
Megvettem én is azt az agyoniskolázott gyári vakut az r1-emhez. HVL-F32X Rádugtam és vártam, hogy "szia vaku! szia fényképező!" és örülnek egymásnak. Ha már ennyire kommunikatív az a papucs. Persze hiába, ezek köszönő viszonyban sincsenek... tényleg bosszantó a menüből kapcsolgatása.

A videó nem hiányzik. Nem is akarnék készíteni vele. Egyrészt már az s1is-en is volt, de azt sem használtam. Másrészt vettem egy erre való kamerát, amivel meg állóképeket nem akarok készíteni, pedig tudja. Csak erre jobb a fényképező, amarra meg a kamera. A telefonommal meg egyiket sem akarok készíteni, azzal telefonálni szeretnék. Persze ez mindenkinek a magánügye, hogy mit mire használ, vagy mennyire multifunkciós fan. Amióta feltalálták a svájci bicskát nincs megállás.

Mielőtt megvettem az r1-et elolvastam minden kritikát. Nem érdekeltek a csöpögős szerelmes levelek, csak a kritika. Ezek nem olyan hibák, ami miatt elálltam volna a vételtől. Na meg mutass jobbat... Ami legalább ilyen, nagyjából ennyibe kerül, és nincsenek hibái. Ha lesz, akkor érdekelne engem is. Nem vagyok elvakult r1-fan, de nekem nagyon bejött ez a gép.

Nézegettem - kézbe vettem - az alfákat is, meg persze a Canon EOS DSLR-eket is. Mielőtt megvettem az r1-et és utána is. Nagyon örültem, hogy mégis ezt a gépet vettem meg.

Nemrég elcsattogtattam egy csomó képet. Csak amolyan "point and shoot" módban, jpg-ket. Majdnem mind jó lett. Az az egy százalék is az én hibámból nem lett jó. Szóval nem olyan rossz gép ez.
Előzmény: arnyekxxx (5157)