Tetovált
2008.08.25
|
|
0 0
88
|
Kijevi Szoljanka leves
Hozzávalók: 30 dkg sertéshús 40 dkg marhahús 1 pár virsli 10 dkg sonka 5 dkg füstölt szalonna 1 db vöröshagyma 10 dkg vegyes zöldség 1 kanál Vegeta 1 csomó zöldpetrezselyem 1 tojássárgája 1 dl tejföl citromlé só bors 1 dl olaj 1 kanál kapribogyó.
Elkészítése: A hagymát finomra vágjuk, az olajon üvegesre pároljuk. A virslit, a húsokat, a sonkát apróra vagdaljuk, majd a hagymához tesszük. Egy kicsit együtt pároljuk. Kb. 1 l. liter vízzel felengedjük, hozzátesszük a feldarabolt, megtisztított zöldséget, és takaréklángon fedő alatt puhára megfőzzük, sózzuk, borsozzuk, a Vegetával megszórjuk. A tojássárgáját elkeverjük a tejföllel, hozzáadjuk a finomra vágott zöldpetrezselymet, majd a levesestálba tesszük. Állandó keverés mellett, rászedjük a forró levest. |
Előzmény: Justis_4_US (85)
|
|