BFeri53 Creative Commons License 2008.08.23 0 0 2971

Ha nincs szervi ok, akkor csak a pszihés marad! Fiatalon a szervi elváltozások is visszafordíthatók.

 

A lényeg, hogy NE FÉLJ! A félelem képes extrákat okozni! Kipróbáltam!

 

A nejem extrái az első terhességekor jelentkeztek. A nejem a másik véglet! Nem hajlandó orvoshoz járni. Tanult az én esetemből.

 

A saját tapasztalataim és az általam ismert esetek alapján mondom, hogy többek között az alacsony vérnyomás, a magas vérnyomás, anyagcsere problémák, hasi nyomás változás (például felfúvódás) és gerincproblémák is okozhatnak extrákat. A pszihés okokról nem is beszélve. A fent felsoroltakat pedig nem lehet Nebilettel gyógyítani (kivéve a magas vérnyomás tüneti kezelését)! Ma a dokik tüneti kezelést adnak, az orvostudomány csak most kezd el megmozdulni az oki kezelések irányába! (Pl. holisztikus szemlélet).

 

A doktornő nem a főnököd, nem kell magyarázkodnod előtte. Kérjél olyan gyógyszert tőle, ami nem hat a vérnyomásra! Napi néhány extra miatt én nem szedek gyógyszert. Vedd észre, hogy  a félelemtől vagy rosszul, nem az extrától. Ha nem reagálsz rá, nem fog ártani. Ha tudatosan többször végig gondolod, hogy ez nem is olyan nagy probléma, akkor már meg is fékezted! Ez a lényeg!

Előzmény: Törölt nick (2970)