cyrro Creative Commons License 2008.08.23 0 0 107
3. más életritmus.

Hát ez is megtörténhet mindenkivel. Valahogy átalakultam. Nem kellett se kávé se tea, a fejem tiszta volt és friss. Sajnos amióta visszajöttem a folyamat ellentéte is érezhető volt...

4. egy korszakalkotó dolog mégis történt velem, mégpedig az álmok mezején. Volt egy visszatérő "rém álmom" (azért az idéző jel, mert ez nem félelmetes, inkább érthetetlen és kellemetlen álom volt). Az, hogy katona vagyok és megint besoroznak sorkatonának, amikor én már voltam és letöltöttem a szolgálati időmet.

Mostanában nem jött elő. Ezért is volt érdekes, mert a sok tiszta álmom közül (mert itt minden álmom teljesen tiszta és más fényben tündöklő volt) az egyik erről szólt.
Mindennél erősebben tudtam, hogy most ennek vége. Megszabadulok ettől az érzéstől és nem fog előjönni megint. Az egész álmot egy erőteljes "aura" vette körül mintha egy régi átok tört volna meg. Meg nem tudtam megfejteni az álom szimbólumát, de elég jelentős változást jelenthet, azt hiszem. Nincs is más ilyen "kötöttségem", talán ez volt az utolsó ?
Előzmény: cyrro (96)