Sajnos én ezt a váltást, csak sejtem, de nem olvastam róla részleteket. Tulajdonképpen nem is gondoltam semmi ilyenre, csak érzékelek.
A fizikai terhelésre visszatérve,csak azt tudom, hogy más-más tudatállapotokban nálam sokszor felborul az energia háztartásom, ha szórakozok vele. Ha nem manipulálom, nincs baj, de mint már leírtam volt olyan, hogy úgy sikerült "túltölteni" magam lelki energiákkal, hogy 3 napig nem tudtam aludni. Ez ismert, köztudott dolog, ha valakit nagy öröm, vagy bánat ér, hasonló szituáció alakul ki. Maximum és abban vagyok más hogy elő tudom idézni magamnak az utóhatást az előzetes érzelmi behatás nélkül is.
A pókot én is láttam, érdekes volt. Periférikussan sokszor látok "valamiket", de nem kerülök a hatásuk alá. Ez is egy ilyen volt, csak amikor odanéztem, akkor valami nagyon érdekeset láttam. A "pók" mintha üvegből lett volna és szépen visszahúzódott egy láthatatlan állapotba. Te is "átlátsz" egy másik világba ! Néha kicsit furcsa, de meg lehet szokni.
Nem tudom hol tartok, de az biztos , hogy egyre több minden jön be nálam. Most vagy meghülyülök vagy hozzászokok. Majd meglátjuk.
Van ám negativ