Luna83 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 2946
Sziasztok!

Én tegnap néztem meg a moziban az új X-akták filmet!
Lenne egy kérdésem vele kapcsolatban ami nem teljesen volt tiszta. Amikor az elején Scully elmegy kocsival Muldert rábeszélni, hogy segítsen az FBI-nak, nekem a diszkurzusukból az jött le, mintha már évek óta nem beszéltek volna egymással, ami azért fura, mert a 9. évadnak azzal lett vége, hogy összeölelkezve voltak láthatóak egy ágyon. Akkor azóta is együtt vannak, vagy nem???
Nem tudom, mert amikor Scully bement Mulder házába, nem kopogott, hogy Mulder nyissa ki az ajtót, hanem kulccsal ment be, látszott is, hogy fogja a kulcsot. Tehát akkor együtt élnek? Nekem mégis olyan benyomásom volt, mintha tényleg már szakítottak volna évekkel azelőtt.
Amúgy a film nagyon tetszett, pont ilyenre számítottam! :) Én örülök neki, hogy összejöttek, erre vártam már kiskorom óta, amikor 10 éve néztem a sorozatot, mindig bizakodtam, hogy na most talán végre összejönnek de nem...
Már arra gondoltam, hogy a rendezőknek meg se fordult a fejükbe, eszükbe se jutott összehozni őket, aztán gondolom beírtak nekik páran, hogy most már kapják össze magukat, mert így romantika nélkül unalmas és lapossá kezd válni a sorozat! Aztán üzleti érdek miatt gondolom összehozták őket végül! :D