Nelli32 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 7785
GiiTV, utazo: köszönöm:). Arszione: puszi itt is:).

Péter, neked is köszönöm, szerintem nagyon értékesek a hozzászólásaid, a hozzáállás, a műhelytitkok.
"Vannak modelek akikkel privat (oromkodos) munkakat csinalunk, szorakozasbol, de miutan ok ebbol elnek, ez inkabb barati szivesseg. Az indok legtobbszor, az hogy a model inspiral valamire, es ez egy ajandek az o reszukrol, szoval..."
És gondolhatod, micsoda ajándék egy amatőr modellnek az, amit egy jó fotóstól kap:).
"Nem pontifikalni akarok, de szerintem itt Magyarorszaon, ezt a "muvesz"dolgot kicsit tulzasba viszik, ezert inkabb a kreativ szot hasznalnam."
Ez pontosan így van. Én is egy ideig "művészi" akt- és fétisfotózáshoz kerestem fotóst, aztán rájöttem, hogy ezalatt a legunalmasabb, középszerű, minden kreativitást nélkülöző iparosmunkát érti a többség, a BDSM említésére pedig kb. az volt a reakció, hogy "a láncos szarságok mellett lehetne néhány komoly képet is csinálni:)". Ezek után inkább "kísérleti" aktfotózáshoz kerestem vállalkozót:)).

Dark-angel: nagyon köszi a werkképeket, gyönyörűek, és szép emlékeket idéztek bennem a saját fotózásaimról. Bár változatlanul tartom, hogy ez egy "rosszkedvű és béna" ország, veled és Krisztával is egyetértek abban, hogy sokat javíthatunk aktívan a helyzeten. Én is igyekszem megtenni a magamét, és ebben olyan jó partnerek is akadnak már mostanában, mint pl. az SMS Café csapata. Köszönet nektek, hogy otthont adtok a kezdeményezéseinknek:)).