cath555 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 167
Egyszerubb az elet Svedben. Szamomra. Persze masnak lehet maskepp jon le.

Mondok peldat. Nyertem legutobb a hivatalos sved Volvo-szerviznel egy ingyenszervizt legkozelebbre 3000 koronaig. Kisorsoltak par embert azok kozul, akik aprilis-majusban jartak naluk szervizen. Mar eleve a nyeres tenye, hogy nem huztak ujat, hanem kiraktak egy bevandorlo akarki nevet a harom sved nev koze, mikozben en meg nem is tudtam a sorsolasrol, magyar esszel felfoghatatlan. :) 3000 SEK az kb. egy normalis szerviz kb. ara, ami 15.000 km-enkent van (nem nagyszerviz).

Namost eloalltam ma reggel a szervizvezetonek (Kiruna), hogy mi lenne, ha nekem azer´ a penzer´ motorvärmare - állófûtés - kene a Vasba. Mer´a legkozelebbi szervizig meg van 8e km-em, tehat az most nem aktualis.. Hat Luleåban a teli honapok atlaghomerseklete -10 alatt van, ugyhogy az allofutes jobban kene, hamarosan. Aszongya hozzam, anytime. Welcome. 3300-ba kerul, 300-at fizetek. Rugalmasak. Ezt birom bennuk. (Jozanul vegiggodolva, ok se a beepitett anyagon ernek el sok nyereseget, hanem a munkadijjal tudnak jatszani, ehhez kepest a motorvärmare foleg anyagkoltseg lesz nekik, ugyhogy ez igen nemes gesztus toluk.)

Szoval baratom mar szept. 2-vel koltozik, en meg ahogy tudok. Remelem szept. folyaman. 3 honap felmondasi idom van a lakasra ugyanis.., es ha a ceg senkit nem talal a helyemre, akkor van egy picike gond. :)
Előzmény: rezan (166)