szemerke Creative Commons License 2008.08.17 0 0 7613

Huhúúúúú!

Direkt nem akartam megjegyzést tenni, mert azok közé tartozom akik először jártak ott és beleszerettek, de nem bírom ki. :-)

Hát én sem éppen azt tapasztaltam, hogy betartanák a kreszt, viszont a helyiek biztonságosan, gyorsan vezettek, nem így a Szerb, Olasz, Orosz egyéb nációkat. Szegény montenegrói ne bűnhűdjön már azért, mert mások idiótán vezetnek!

Nyilván köztük is vannak kivételek, köztünk nincsenek? Senki sem szabálytalankodik? Ugyan már!!!!

Leírtam, hogy dugóban álltunk majd három órát, mindenki előzte sort ész nélkül, nem mert a dugót akarta elhárítani, hanem mert gondolta ő ügyesebb...előttünk egy montenegrói autó állt, kettővel előttünk magyar, magyar elment :-), és elment az belgrádi, olasz.....

Viszont ha az utcából nem bírtunk kiállni, mert akkora sor volt, a montenegrói állt meg elsőként, de gondolom sejtették, hogy először vagyunk ott...és azért :-)

Aztán akkor már a táblák, ha már ilyen jól belejöttem. GPS, térkép...és így is néha a táblák segítettek. Nekem semmi gondom nem volt velük :-)

És a fejfák!!! Nálunk mennyit látsz? Viszont nem láttam balesetet..itthon naponta látok!

Az emeberek pedig nagyon kedvesek voltak velünk, mindenhol, állandóan beszélgetni akakrtak magyarul, büszkék voltak a pár szavas tudásukra, elmondták hol élnek...stb. Hát én gyakorolgattam itthon a szerbet...eljutottam a Gde je manastir-ig, meg a kako si-ig, aztán nem volt több időm, de örültek ennek a pár szónak is.

Bocs, nem akarok én itt vérre menő vitákat folytatni, de te írtad, hogy jót is, rosszat is...ne riasszuk már el azt aki csak most indul...hátha neki is lesz saját véleménye...hagy tapasztaljon!!!

Sajnálom, hogy nektek már nem tetszik!!!

 

Megjegyzeném Szervezkedőnek X nappal tett hozzászólásához, hogy megtaláltuk a házat...elsőre, de csak mert sárga volt, és ilyen sárga csak egy volt....és ott biza van egy utca, csak nem látszik :-) és a partról is van utca, csak az sem látszik :-)

Ejnye ismerd meg Sutomorét!

 

És Moon!!!!

Örülök, hogy tetszett!!! A te érdemed!!

Előzmény: obi van kitobi (7609)