Az ajkaimat pedig ilyen színű satírral szeretném besatíroztatni. Csak azt nem tudom még, hogy a teljes satír és a fél satír között mi a különbség? Ha én ilyen hatást akarok elérni, mint ami ezen a képen van, akkor nem elég a félsatír? Igaz? És a szájkontúrt pedig pont így szeretném, mint ezen a képen. Nem akarom, hogy olyan erőltetett legyen. Szinte olvadjon egybe a satír után kapott szájszínemmel, csak kicsit legyen sötétebb. Meg lehet csinálni így? Nagyon szeretnék egy komplett sminktetoválást. Rengeteget költök sminkszerekre. De nem is ez a probléma, hanem az, hogy állandóan elkenődik a sminkem, de ha nem vagyok kifestve nem érzem jól magam.Mindig toppon akarok lenni, reggel is ha felébredek és a strandon is. Anyumnak ki van tetiváltatva a szeme, de nekem azért nem tetszik, mert nem megy végig a szem belső sarkáig és nagyon vékony. Ha olyan hatást akarok elérni mint annak a szőke hajú csajszinak a szeme ami a képen is volt, akkor nem elég ha a vékonyabb szemhéjtetoválást választom. Hogy működik ilyenkor? Mit kell kérnem a tetováló kozmetikustól??