Omega12 Creative Commons License 2008.08.15 0 0 940

A boxolók utoljára nagy eredményt 1996-ban értek el akkor azért  mert volt egy Kovács István nevezetű ökölvívó aki azért magasodott ki a többi más ország ökölvívói közül mert intelligens ember volt. Ésszel boxolt. Nem azt csinálta mint a mostani srácok, hogy leállnak verekedni és abból valahogy kijönnek. Az utolsó érmesünk pedig Erdei Zsolt volt, 8 éve  aki hasonló agyi kapacitásokkal bír mint Kokó.  Egyébként, hogy Barcelonában három bronzot szereztünk egészen Gedo györgyig kell vissza utazni, hogy ökölvívásban aranyérmes versenyzőről beszélhessünk.

Különben meg az ökölvívásnak nincs helye ilyen pontozási módszerekkel az Olimpián. Remélem tegnap láttad az orosz meccsét a kínai ellen és akkor tudod miről beszélek.

 

Azt is vedd figyelembe, hogy a régi ökölvívóknak nem kellett megküzdeni a volt szovjet tagállamok összes boxolóival, hanem ha megverte mondjuk az oroszok ökölvívóját akkor az érem szinte garantált volt. Most ha megver valaki egy nagy nevet marad még kb. három.

 

Ha a favágást jobb körülménynek nevezed akkor valóban Papp Laciéknak sokkal jobb lehetőségeik voltak mint most. 

 

Gyanús vagy Te nekem ezekkel a műsorokkal és újságokkal, ha nem ismernéd őket talán nem is emlegetnéd. Biztos vagyok benne, hogy Te több cikket tudnál idézni belőlük mint én.