Eddig csak olvastam a fórumot, de nem tudom megállni: az SZVB hozzállása szerintem mulatságos "mosakodás". Eddig semmi problémájuk nem volt, nem kifogásolták, hogy ez egy nem létező szerep, csak amikor baj van, akkor tolják le magukról a feleősséget. Igenis az ő felelősségük is ami történt, hiszen amikor meg lettek választva, ellvállalták a feladatot. Nehogy már azt próbálják most mondani, hogy azért nem ellenőrizték a számlákat, mert hivatalosan ők me, SZVB.... Egyszerűen nem csinálták és kész. Volt, amit csináltak és volt, amit nem. Amit nem csináltak, annak meg ez lett az eredménye.
Nekik is vállalniuk kellene a sarukat.
Én igen is akarom, hogy legyen beleszólása a lakóknak, hogy milyen szolgáltatókkal szerződünk és ehez szükségünk van képviseletre. Szerintem kell hogy mi is tudjuk ellenőrizni a dolgokat, ne csak OCS döntsön mindenben. Viszont így a felelősséget is vállalnuk kell, nem mutogathatunk mindig másra, ha baj van.
Az egyeztetésnél mi lesz azokkal, akik nem laknak a házban, vagy bérbe van adva a lakás? Nem hiszem, hogy egy nap, vagy akár egy hét alatt vége lesz az egyeztetésnek.