Trotter66 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 10743
Na megjöttem Hajdúszoboszlóról. Oda-vissza a 4-es úton mentünk, odafele Ceglédbercel és Cegléd kötött teljes útzár, baleset miatt, tehát a ceglédi fürdő velé a keskeny párhuzamos útra való terelés, sok-sok állás és tötymörgés, a kamionok nem nagyon férnek el egymás mellett, és a derékszögű kanyarban csak egy innen egy onnan.... Szóval nagy szívás volt, mindjár 30 percet késebb a navi által tervezett megérkezés időpontja. Utána eseménytelen vonatozás, kamion előzések, ahol lehetett és aktív trafipax-kutatás. :-)))

Hazafele olyan fél nyolckor indultunk, enyhe idegességgel, mert Szoboszlón én vidékinek számítok, nem néztem hova állok, de az éber parkolóőrök igen, így 3E a bírság.... Na egye fene, hazafele sem toltam nagyon 80-120 között, ahogy kijött, volt kamion is pár darab, megy egy Merci Sprinter kolozsvári rendszámmal, de megúntam, hagytam had menjen, aztán Monornál traffipax... :-))))))))

De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy négy személlyel oda-vissza klímával, cuccokkal minösszesen 5,5 liter az általfogyasztás!!!! Hihetetlenül meg vagyok elégedve!

Időnként néztem, és padlóztam, én nem láttam koromkibocsátást, köszönhetően a tisztító adaléknak. 2-5E km-ként szoktam egy tubust a telitank alá becsapni.

Amúgy sztem nekem sem megy az elektromos tükör. Mondjuk nekem fullos a hátsó sötétítés, de majd lepróbálom este.

Mindenkinek eseménymentes krúzolást a bocikkal!