cinikus lábbeli Creative Commons License 2008.08.12 0 0 629
Hát igen, még az előző írásomra nem válaszolt senki, de a türelmetlen és ideges lábbeli nem bír leállni a fórumozással!

 

 

 

Én most pár általános dologról szeretnék írni!

 

 

 

"Rajta vagyunk a térképen!"(Augusztusi Tárnokhír címlapján.)

 

 

Amint bedobták az újságot, rögtön elkezdtem olvasni a cikket.

–Ki ez az idió...???–gondoltam magamban.

Tovább olvasom, észreveszem, hogy már megint az előző önkormányzatról hadobál.

Szerintem nagyon jól tették, hogy nem tették ki a táblát, mert lehet hogy tényleg „túl sokan fognak lehajtani ott.” Igazából fogalmam sincs, hogy miért jó ez nekünk, hogy „rajta vagyunk a térképen!” De hát, ha ezt akarják, legyen!

 

 

Metropoliszt akar ez  a vezetés csinálni Tárnokból???

Mit akarnak ezek itt csinálni??? Tudom már!!! Elcsúfítani Tárnokot olyan ide nem illő házakkal, mint azok a társasházak. Iszonyatosan környezetcsúfítók.. Persze az ötlet jó, csak a tervezés szörnyű. Ha így folytatjuk, alig lesznek szép házak, amiket érdemes lenne megnézni Tárnokon. Semmi vonzó dolog nem lesz Tárnokon, kivéve az emlékművek, de azok sajnos az emberek többségét nem érdeklik. Ha idejön egy látogató, aki még nem látta Tárnokot, és észreveszi azokat a társasházakat, ez lesz az első szava:

–Ki volt az a proli, aki ezt ideépíttette?! – És sajnos igaza is lesz!
A csendes kis falucska lassan egy hétköznapi várossá alakul, ami tele van zsúfolva ronda házakkal, és már senkit sem fog érdekelni. Minél népszerűbb akar lenni Szolnoki Gábor és a többiek, annál inkább unalmasabb lesz ez a falu! Ha még a házakon  kívül lenne valami tárnoki-falusi hangulatú étterem, vagy múzeum, akkor talán ez oké is lenne, de sajnos nincs
L. Ezért  szép lassan nem lesz semmi vonzó Tárnokon. Előbb szerintem a kultúrát kéne fejleszteni és utána gondolkozni „turizmuson”.

–Kitalálom a következő lépését az önkormányzatnak: Legyen Tárnokon repülőtér!!! Vagy Mc Donal...!!! Vagy esetleg csináljunk egy tárnoki bevásárló központot!!!

Üdvözlettel a kekeckedő, kicsi lábbeli!

 

  ...