Csendes Laci Creative Commons License 2008.08.12 0 0 25646

Sziasztok!

Én csak pár hónapja vaqgyok börzerajongó.Ez a monori börze vegyes érzelmeket váltott ki belőlem.Amilyen nagy híre van olyan nagy csalódás volt a számomra.Jól éreztem magam és tényleg rengeteg gyönyörű állatot láttam,de az örömbe üröm is vegyült.Az én meglátásom az,hogy nagy ívben tolynak a rendezők az állatokra.Rengeteg kis ketrecben agyonzsúfolva tartott állatot láttam.Víz és árnyék nélkül igy összepréselve....Hát nem tudom,hogy ez nem e állatkínzás!!!

Mellettem 3-4 hetes kiskutyákat árult egy pa..szt.Szóltam neki,hogy ezeknek még az annyuk mellett van a helyük.Erre az volt a válasz,hogy eladja őket még mielött kiennék a gatyájából.Nem hiszem el,hogy ez ellen,meg a sok kissebségi kacatárus ellen akik zaklatják az embert nem lehetne fellépni.

A Wc-t már meg sem kéne említenem.Nem elég,hogy pénzt kérnek azért,amit ingyen kéne biztosítani,de ráadásul olyan mocskos klotyót még életemben nem láttam.Szerintem valami ebolát lazán kitenyészthetnének benne.

Hát ennyi.Én Veszprémből utaztam oda.Sok volt az utiköltség,de ez nem érdekelne,ha azt kaptam volna mint Győrben csak sokkal nagyobb kivitelben.Sajnos ez nem jött be.Inkább eljárok Győrbe.Ott adnak az állatvédelemre.

Nagyon sajnálom.Monoron az állatok mennyisége és a látogatottság minden elképzelésemet fellülmúlta,de én elsősorban állatbarát vagyok és csak másodsorban börzés.