Sziasztok!
Ma ránéztem a naptárra és látom, hogy épp egy hónapja adtuk be a hitelkérelmemet, de válasz eddig sajnos nem jött.
Ma megkérdeztem a cib-et, nem találnak hitelkérelmet tőlem.
Már ugye péntek van és délután, sajnos a világot ma már nem válthatom meg, de jó lenne, ha előre lenne ötletem arra, hogy hogyan is fordulhatott ez elő.
Ismerős váltig állítja, hogy beadta budapesti cib-hitelcentrumba előző hó 10-dikén.
Megkérdeztem, miért pont Bp-re, hiszen itt a sarkon van a vidéki fiók, ő azt mondta, hogy azért, mert ott hamarabb sorra kerülök. Itt a vidéki fiókban kb 2 hetet mondtak nekem, hogy azalatt minimum elbírálják, de könnyen előfordulhat, hogy ennyi idő alatt közjegyzőig is eljutunk.
Erre most meg jól ráfaragok (előző kifejezés törölve) mert ismerős gyorsítani akart.
Mondjuk nem tudom, miért gyorsítás az, hogy elviszi 100 kilométernyire, és majd mehetek oda közjegyzőzni is... ráadásul gondolom, hogy bp-i iroda, jóval nagyobb forgalmú, mint a vidéki kis fiók.
Előfordulhat, hogy mivel ő közvetítő, ezért nem találták az én nevem alatt a kérelmet? Vagy mi lehet még?