Törölt nick Creative Commons License 2008.08.08 0 0 387

Hiszen éppen ezt mondom, hogy a Nagy und társa által vezényelt gyűlésen még semmi komoly dolgot nem sikerült megvitatni. Semmit. (a "morzsákon" kívül). Nem tudom, hogy egy ilyen nagy gyűlésen képesek leszünk-e vezető nélkül(akire mindenki odafigyel) megbeszélni akármit is. Mikor a hangos Beatrix is alig tudott minket féken tartani. De tegyünk próbát. Ott leszek.

 

Megsértődés helyett inkább volna pár javaslatom, először is az, hogy mi volna, ha egy papírfecni helyett, amin tulajdonképpen semmi info sincs a körülményekről, megtudakolnánk hivatalosan, hogy mi is történt? Ennek érdekében fel is hívtam az olimpiát. Elmondásuk szerint a mai napon ülnek le a társasház kezeléssel tárgyalni(még van miről). Itt biztosan készül emlékeztető, ugyanis kötelező felvenni. Ennek részleteit mi is ismerhetjük. Így megtudhatunk mindent. Természetesen nem kívánunk tovább élni a nagyszerű lehetőséggel(N&T Bt) és új társasház kezelő kell!

Másodszor a Nagy&tsa Bt- és tagjai teljes vagyonukkal felelnek a tetteikért és egy ilyen cég nem dolgozhat más felelősségbiztosítás nélkül sem. Továbbá a Nagy László tette a feljelentést, így valószínű, hogy megtesz mindent a cég fennmaradásáért(vagy csak csődölni akar- ez a rosszabb verzió)

Tehát szerintem azért nem kell rögtön kétségbe esni. Én sem teszem. Még nem! Remélem helyesen!