hkv Creative Commons License 2008.08.07 0 0 334

 

 

Vasútmodell Szimulátor Program EEP 5.0

A Magyar Közlekedési Klub Vasutazó Internetes oldala elsőként ad hírt egy nagyszíbású nemzetközi vasúti szimulátor program magyar verziójának megjelenéséről. A program várható megjelenésére már nem kell sokat várnunk. A készítők októberre igérik, hogy a program a boltokban is kapható lesz. A külföldön már jól ismert EEP angol és német verziójú programnak számtalan rajongója van hazánkban és külföldön egyaránt. A valósághű, háromdimenziós szimuláció egy hatalmas vasúti világban sínekkel, utakkal, járművekkel hajókkal és repülőgépekkel teszi még élvezhetőbbé a programot.

A program rendszerigénye minimum 2 GHz-es számítógép 512 MB memória 400 Mb szabad hely a merevlemezen, valamint DVD olvasó valamint Windows ME/2000/XP vagy Vista operácciós rendszer. A magyar nyelven megjelenő program a hazai boltokban díszdobozos verzióban lesz kapható, melynek elején a vasút höskora lesz látható dombornyomott formában, hátoldalán pedig egy kis rövid ismertetővel.

Az EEP naponta bővül. Vonatgarnitúrák, mozdonyok, kiegészítő elemek és kész berendezések ezrei találhatóak a http://www.eep4u.com internetes oldalon

 

Bővebb infotrmáció:

http://vasutazo.extra.hu/