Tufaaa Creative Commons License 2008.08.07 0 0 17522
Megérkeztek az újdonságok :)
Elsőként a LED-es panel:
kép1
kép2
Hátulja öntapadós, simán beragasztható... Swiftbe a legnagyobb jó, ez 24ledes és 3200 Ft az ára. Néhányan már látták milyen az autómban, nos, ez annál jobb :) (egyébként 65x35mmes a panel.

Aztán.
1W-os led-el szerelt helyzetjelző izzó. NAGYON DURVÁN világít! (hétvégén rakok be képet saját autóban beszerelve)
xenonizzónál darabja 2-3 ezer Ft között mozog, nálam 2800ft a pár!
kép3

Következő.. :)
Mérő műszerek ismét vannak. 4 féle design, képen látszódik.
A két tükrös (ezüst és fekete tükrös) verzióból van volt, vízhő, olajhő, olajnyomás, fordulatszám, vákuum, turbó, kipufogó gáz hőmérő és sűrítési arány mérő!
A digitálisból csak volt, vizhő, olajhő, olajnyomás és fordulat szám van. A digitális műszerek 7000ft-ba kerülnek, a többi 6000ft. A kipufogó gáz hőmérő és a sűrítési arány mérő viszont 11000 ft..
kép4

Illetve amig még lényeges lehet, gyorsító ventivel ellátott zárt légszürő! Durva cucc, valószínűleg ezt rakom én is be a kocsiba mint a sima direktet... A cső hajlékony, kb 1-1,5 méter hosszú lehet. A venti is fémből van, pöpec tényleg.. :) Viszont az ára is... 26900ft... (valami nagy márkából láttam ilyet még régebben, valami 40-60 ezer ft volt...)
kép5

Valamint még néhány cucc de ezekről nem írok inkább.. :)
kép6
kép7
Ha valamelyik persze tetszik valakinek, szivesen csinálok még róla képet.

Viszont, én hétfőtől szabin vagyok, úgyhogy ha bármi kellene valakinek, még holnap(péntekig) szóljon!
LED-es panel és helyzetjelző izzó lesz nálam tutira, ha esetleg valami kellene és mondjuk még nem volt fizetés, elhozom szivesen és szabim alatt átvehető.. :)

Ennyi :P