tunderlala-3
2008.08.06
|
|
0 0
3294
|
Szia!
Remélem, nálad is beválik a porszívó.....favorizálni számomra azt jelenti, hogy több ismert közül kiválasztani egy kedvencet, a favoritot...szóval én nem ismerek és nem használtam több más porszívót (jó, volt már itthon előtte kettő), tehát nincs összehasonlítási alapom igazán. Csak azt mondom, hogy EZ a porszívó NÁLAM nagyon bevált....eddig legalábbis. Ettől még persze van sok más jó és persze drágább porszívó...azért a porszívózásra annyira nem vagyok rákattanva, hogy csúcsmodellre költsem a pénzt, így lett belőle ez...csak az árfekvést néztem, és próbáltam egy normálisat kiválasztani, a hepa12 volt a fő követelmény, mivel nálunk a férjemen kívül mindenki allergiás...és, hogy lehetőleg ne kelljen porzsákot venni hozzá...szóval így jött ez össze, és remélem, nálad is be fog válni!:)
Hogy a hepa után miért van még plusz egy szűrő...passz...így még bombabiztosabb.:p :D A hepa "kazettát" egészen egyszerűen kiemeled belőle, nagyon könnyű kivenni.:p
JÓ porszívózást! (A csövet jól tekerd össze!!!!....ezért az egyért vagyok pipa rájuk....nah de enélkül a bibi nélkül már túl tökéletes lenne.;) :D) |
Előzmény: zolidd (3292)
|
|