fenyőbútorasztalos Creative Commons License 2008.08.06 0 0 3516

Tisztelt Komfort!

 

verseny"-t hiányolnak. Igen ideje már, drágább lehet minden, tavalyi ár miért nem jó az idén!

A tavalyi árral kapcsolatban már akkor is voltak krtitikus véleményeink, és ez most se változott. Szép és nemes gesztus volt A-fm részéről békén hagyni minket, és változatlanul meghagyniuk a szolgáltatókkal önmaguk közt kialkudott , titkos szerződésben rögzített árakat. Magánvéleményem szerint ezzel inkább elejét akarták venni egy jogos felháborodásnak, így is sikerült 7%-kal feljebb srófolni a kk-t. Volt tartalék, és a szolgáltatónak így is megéri, hiszen nem kell félnie hogy elveszti a biztosra vehető megbízását.

Csatlakozok Elviszhez: mi érdeked fűződik hozzá, hogy a versenyt - mint az üzleti világ egyetlen egészséges önkontrolláló gyakorlatát - gúnnyal és megvetéssel, fölényesen leszólod?

"Fizetési morál"?? Képzeld el kedves Komfort, mi becsületes lakók eddig is fizettünk mint katonatiszt az ultiban. És becsületes lakóként úgy fizetek, hogy nem látok bele a saját kártyámba, mivel a pertnerem titokzatoskodik. Sőt, a partner ügyesen blöfföl is olykor (bizony, közösköltség..."finoman szólva is félretájékoztatás!!!").

Te is friss paklival szeretsz játszani, ugye? Te is szeretsz belelátni a saját kártyádba, igaz? Te is szereted látni az osztó kezét, igaz? Te se szereted a hamiskártyásokat, a cinkelt lapokat, igaz? Te is szeretsz beleszólni tétemelésnél, hogy tartod...és nem szereted ha nem is tudod hogy a tét miről is szól....igaz...?

Csak azért említem a kártyát, mivel szeretnék egyszer egy jót kártyázni veled, biztos jól osztod a lapokat is, nem csak az igazadat.

Te olyan "bennfentes"nek tűnsz (most tettetem a hülyé(bbe)t mintha nem tudnám), mégsem veszel részt a konstruktív vitában. Ehelyett néha kinyilvánítasz mint őszentsége János Pál. Sejtetsz, semmint mondasz. Fennttartod magadnak ezt a különbejáratú fórumot, miért nem veszel részt a ház saját fórumán? Nagyobb rálátásoddal és nagy szakmai tapasztalattal a hátad mögött miért nem támogatsz meg minket? Ki vagy mi akadályoz meg benne (miközben tudom, hogy igenis segítőkész vagy...)?

Megértelek másrészről, nehéz a két front közt.

"Egyesek" és mások...."most  ketten vannak"...Köszönöm másod/harmadmagam nevében ezeket a kedves megnevezéseket.

Én továbbra is tisztelettel maradok jószomszédi felebarátod...

 

Előzmény: komfort (3514)