István Gyuri Creative Commons License 2008.08.05 0 0 189
Ákibárd: Sehol. Ugyanis, ha több közbenső állomás kell, értelemszerűen Te irni fogod. És az Elvira beteszi közé a pontosvesszőt. Próbáld ki.
Kipróbáltam, valóban működik.
De hogy ez ÉRTELEMSZERŰ lenne, az elég merész túlzás. Soha nem gondoltam volna, hogy egy mezőbe több állomást is beírjak... (szerintem régebben nem is lehetett, így ezért SEM gondoltam erre, de a GYIK-ban sincs ez leírva.)

Nem! Azokkal amúgy mi lenne, akinek nincs otthon nyomtatója? Vagy épp indulás előtt 5 perccel a közeli netkávézóban veszi meg a jegyét?
Netkávézóban van nyomtató, és szinte alig van olyan, aki ne tudná a nyomtatást megoldani. Akik nem tudják megoldani, azok kimaradnak a vásárlói körből. (úgy ahogy, jelenleg kimaradnak azok, akik nem tudnak internetezni).
Ezért költeni sok-sok (tíz, száz?)milliót a közösből - csak pénzpocséklásnak, esetleg "célzott támogatásnak" tudom nevezni.

Azért írtam: Először automata, majd otthoni. Amit írtam azt azért írtam, mert akár egyszerre is indulhatott volna a kioszk az otthonival, de lényegében csak idő kérdése.
Ha egyszerre indult volna, akkor szinte senki nem használná (egyébként is jódolog, hogy párosával települ, dupla pénzbe kerül...).
Továbbra sem látom semmilyen racionális indokát a kioszkok kitalálásának.