Tiberio971 Creative Commons License 2008.08.04 0 0 8884

Mauser, ezt vastagon túlreagáltad.
Szerintem egyáltalán nem indokolt hogy most megsértődj és ilyeneket írogass mint amiket írtál: gondold csak végig hogy mennyi mindent kérdeztél és hogy kb mindenre kaptál is választ.
"gondoltam azért is van a fórum,hogy segitsünk egymáson" - pontosan így van és láthatod hogy akármiről írtál, voltak is válaszok, de r4hu-nak is igaza van abban, hogy akkor könnyű valakinek segíteni, ha az a valaki maga is keres és kutat, és aztán teszi fel a kérdéseket.

Ezek után egész egyszerűen nem fair és aránytalan ilyeneket írni r4hu levelére ogy "látom itt is csak az einsteinek szólhatnak hozzá" meg hogy "úgy látom te is ilyen szuperember vagy,aki mindenhez ért,kérdezni nem szabad".

Nem baszott itt le téged senki, r4hu sem és más sem, úgyhogy felesleges külföldi fórumokra hivatkoznod, mert a "bezzeg külföldre" is meg a sértődésre is mondhatjuk azt hogy "érdekes,ez megint valami hungarikum lesz".

Úgyhogy szerintem nincs itt semmi baj, jó helyen vagy te itt, keress és nézelődj a topikban és kérdezz nyugodtan, ha kell.



Előzmény: balazs_skob (8882)