khiraly Creative Commons License 2008.08.02 0 0 3147
Sziasztok!

Az aksik alatt eltort a csomagtartom, igy ket hetig nem is hasznaltam az elektromos biciklit. Tegnap meghegesztettem, de meg nem tettem vissza.

Igy ma ugy indultam el a biciklivel, hogy csak az elektromos elso kerek es a gazkar volt rajta (vezerlo, aksikat levettem).
Kb. 4 kilometer utan elkezdett razni az elso kormany.

A vegeredmeny, hogy az elso kerek "beragott". Tehat ha megforgatom, akkor rangatva forog. A tengelyenek semmi baja (kulso serules nincs), az elso villa is sertetlen.

Amikor az egesz biciklit megforditottam, akkor tok jol forgott, de egyszercsak ujra berag. Amikor ilyen akadozva forog, akkor se lehet hallani semmit belulrol (csorompoles, karcolas vagy akarmilyen rendellenes zajt). Csak nagyon akadozva forog, es minel gyorsabban akarom forgatni annal jobban ilyen darabosan forog, es annal nehezebb forgatni. Az elso feket kiakasztottam, tehat az nem erhetett hozza, biztos, hogy az elso elektromos aggyal van a baj.

Egy szo, mint szaz edesanyamat kellett megkernem, hogy jojjon ertem kocsival.

Valaki jart mar igy? Hetfon felhivom a Mohos Tamast, biztos orulni fog nekem (eddig 2x cserelt nekem mar aksit;).

Szetszedni nem akarom (meg garancialis), de en arra gyanakszom, hogy csapagygolyok szettortek benne. Bar azt se tudom, hogy van-e benne csapagygolyo...

5letek?