Bocs, Zoli, pár napig keveset fogok írni, mivel bedurrantak a fogaim, ráadásul kaptam egy rohadtul kellemetlen arcüreggyulladást. A pofám a kétszeresére dagadt, a lányom nem ismert fel.:(
Most öngyógyítással foglalkozom. Hála az asszony jó kapcsolatainak és anyósom testvérének (katonaorvos) van jópár ,,kremli" gyógyszer. Nyomtam most a pofámba egy kis novokain blokádot, legalább el tudok aludni.:/
Apropo, a nejem visszatér Moszkvából (most elutaztak), a szakkönyvek gyűjteménye bővül egy 35 kötetes ritkasággal - ,,Tábori sebészet és katonai egészségügy a Nagy Honvédő háború tapasztalatai alapján"; illetve kapok még két könyvet - ,,Katonai tábori sebészet és katonai egészségügy kiépítetlen és anyagbiztosítás nélküli viszonyok között. Bekerítésben, kényszerkórházakban, közvetlenül a front-vonalon, illetve partizántáborhelyeken". A harmadik - ,,Partizánorvosok és partizánfeldserek oktató és kézikönyve."
Rohadtul ritka kiadványok (anyósom testvérének nics rájuk szüksége. Nekem viszont jó lesz.)
Örülnék, mint majom a farkának, de egyelőre még vigyorogni sem tudok.:(