sue19 Creative Commons License 2008.07.27 0 0 238
Néhány napig nem voltam gépközelben, látom, ezt a topicot - a topicindító kifejezett kérése ellenére - teljesen eltereleik az eredeti céljától. Sebaj! Lényeg, hogy Te semmiképp se menj bele ebbe az idétlen levél-háborúba.
Az árak egyébként szerintem nem titkosak, de a topicindító kérte, hogy ezt itt ne. Szóval, akit vásárlási szándékkal érdekelnek az ártak, azok meg fogják találni az megfelelő AMC kapcsolatot, akikből meg a tehetetlenség dől, azokkal meg egyszerűen nem kell foglalkozni.
Mindenki azt ír ide, amit akar, Te pedig annak válaszolj, akinek érdemes. Közönséges provokációknak ne ülj fel. Annyira primitív erőlködés ez az egész az egyéb helyeken összeszedett frusztráció levezetésére, hogy én ebből nem csinálnék gondot magamnak...
Nekem sohasem jutott még eszembe, hogy fölmenjek mondjuk egy férfi magazin fórumára, és megpróbáljam cikizni az ott írogató pasikat, vagy az nlc-n a plasztikai műtétjeiket kitárgyaló csajokat. Mindenki más dolgot tart jónak, fontosnak az életében, ki az, aki veheti a bátorságot magának, hogy kioktasson másokat vagy ítélkezzen a dolgik fölött???
Nem gondolom, hogy különösebben foglalkozni kellene ezekkel az emberekkel. Megvan nekik a maguk baja, légy nyugodt!
Inkább csak írjad a jó kis recepteket, mi meg elkészítjük őket AMC-ben!
Előzmény: Sylvice (234)