:-)) Kedves Weriga, akkor biztosan megérted, mit éreztem, amikor a táppénzes felülvizsgáló főorvos (sajna a háziorvosom éppen akkor szabadságon volt, így csak az asszisztensnő volt bent, aki persze nem mert közbeszólni, ahogyan ezt egyébként az orvosom szokta) azt mondta:
"Ugyan asszonyom, maga már 5 hónapja táppénzen van, a reumatoid artritisz pedig maximum egy hónap (!!!!!!!!) alatt lezajlik...." most én vagyok hülye, vagy a tükör görbe arckifejezéssel csak néztem rá bambán, és se köpni... se nyelni nem tudtam. Ember 2006 óta vagyok beteg, egy jó hosszú hónap!! (ezt persze csak gondoltam, mert hülyékkel alapból nem szállok vitába). Azt pedig - bár nincs orvosi diplomám - tudom, hogy az RA alapvetően ismeretlen eredetű és tul.képpen gyógyíthatatlan, ez a hülye pedig egy felülvizsgáló orvos!!!!! Komolyan azt hittem leesem a székről.
Neked talán meg kellene tanulnod egy-két komolyabb (kapcsolódó ) betegség tünetét, vagy tolókocsiban begurulni...... ?? tényleg nem tudom. Elhiszem, hogy a korábbi "mindenki rokkant lehet egy fél disznóért, vagy később néhány százezer forintért" gyakorlatot meg akarják szüntetni, de szólhatna nekik valaki, hogy közben jó magyar szokás szerint már régen átestek a ló túloldalára!!!!!!