bmari62
2008.07.24
|
|
0 0
446
|
Ismét későn vettem észre a választ, de azt tudom, hogy sokfélét készítettem, kajsziból, szilvából, birsből, férjem szerint egy kicsit befőtt íze van....de ha visszaönti az első lét akkor elég sűrűre lehet készíteni és ha a gőztől fellazul, jól össze lehet kavarni a végét.Nekem nagyon ízlett, lehet egy kis citsomsavval, vagy citromlével ízesíteni és nem barnul meg....igaz az őszibarackból a legfinomabb.
Nagyon sok rostoslevet készítettem hagyományosan gyümölcscentrifugával...hozzá 1 liter vízés 20 dkg cukorral /amit 10 percig főztem/ ....ezt 1 l gyümölcslével keverve 10 percig dunsztoltam 90 fokon...
De ezzel kényelmesebb....érdemes kipróbálni..
Ha a lé megfogta műanyagot, forró hypós vízzel lehet halványítani és talán ciffel súrolni... |
Előzmény: minka456 (441)
|
|