Siemens113 Creative Commons License 2008.07.24 0 0 3357
levontad a következtetést egy-két nekirugaszkodásból.

Egyébként az nekem sem tetszik, hogy nem tudható meg mondjuk a neten, hogy mi lesz az elérhető ár.

Szóval. :) A szemfényvesztés jelzőt arra értettem amit itt Te is említesz: ez így nem egy jól működő rendszer. Eleve nem tudsz "készülni" tehát a bizonytalanra mész oda. (nem kevés időre) Aztán meg ugye kész tények elé állítanak amit én pl nagyon nem szeretek. Itt ugye az szokott lenni hogy egyik napra (mondjuk kifelé) van jegy, de amikor jönnél vissza már nincs. Akkor ott helyben döntsd el gyorsan fél perc alatt hogy most akkor menjen már a dolog vagy ne mert még 15 izzadó utas liheg a nyakadba akik szintén nagyon mennének már. Így nem lehet dönteni. Plusz alapból utálják a próbálgatást a pénztárosok merthogy (és ez már tényleg nagyon gáz) ők sem látnak semmit a kontingensből, csak akkor ha megpróbálja lehívni (talán lesz) és ha elekezdi nyomtatni akkor örüljünk. Így ha már a fele megvan akkor is csak pluszmunkát adva tudsz kiszállni az egészből, ez szintén nem túl kellemes. Szóval az egy dolog hogy ez a pár próba nem volt túl sikeres, itt nagyon súlyos gondok vannak mélyebben ami nekem az egésztől úgy általában veszi el a kedvem. Ehhez meg még jön egy két pénztáros és azzal aztán tényleg úgy fel lehet húzni magad a dolgon ahogy kell. :D:D (azért hogy Te fizethess nem kevés pénzt... szóval egy kicsit abszurd helyzet, bár igaz Máv-os történet :( ) Igazából nagyon sok mindent nem értek: azt sem hogy mit kell ezen a "kontingensen" ennyire félteni? Mintha hadititok lenne úgy kezelik. Pedig rengeted időt lehetne megtakarítani azzal ha legalább a pénztáros látná azt az infót ami egyébként is a rendszerben van. (azt nem is említem hogy esetleg az utas is...) Ez így sajnos nagyon nem pálya... :(

A menettérti kedvezménnyel csökkentett árat sokalltad?

Igazából leadtam bőven mert odaútra megegyeztünk egy double hálóban de visszaútra más semmit nem tudtak adni így végül nem köttett üzlet sajnos... Normál áron lehetett volna visszajönni de ennyit nem akartam erre áldozni (nem azért mert nem jutott volna már ennyi plusz, inkább elegem lett ebből a "titokzatos" és abszolút kiszámíthatatlan rendszerből. :) )
Előzmény: alsó madárfogás (3356)