bubus Creative Commons License 2008.07.23 0 0 3639

Úgy néz ki hogy a leginnovativabb fejlesztőket üldözi a BSA.

 

Magyar segítséggel gyűrték le Hollywoodot

"Az iparág elért már nagy sikereket a hetvenes években az Atari-korszakban, és amikor divatba jöttek a játéktermi gépek. Japánban a nyolcvanas években egy ideig nem volt forgalomban elég aprópénz, az összest a játékgépek nyelték el" - emlékeztet az előzményekre Vámosi Zsolt, a 3D BRIGADE alapítója és stratégiai tanácsadója.

"A Nintendo profitja például a 2007. decemberi jelentés szerint 2,45 milliárd dollár volt, ami 96,3 százalékkal nagyobb a 2006-os eredménynél" - tér az aktuális hírekre Vámosi. Az utóbbi évek technológia forradalma miatt most robbanásszerűen megnövekedett az igény a valósághű élményre, az igényes grafikai tartalomra is.

Magyar siker

"Nemcsak a videojáték piac rohamos növekedése, hanem a megjelenítők technológiai forradalma a HD tévék elterjedésének és az újgenerációs konzolok Xbox 360 és a PlayStation 3 óriási számítási kapacitásának köszönhető, hogy a 3D grafikai tartalmi igény megsokszorozódott a korábbi évekhez képest. Ennek a rohamosan bővülő piaci keresletnek köszönhetően 3D BRIGADE a kelet-európai régió piacvezetőjévé tudott fejlődni, és bekerült a világ tíz legismertebb 3D művészeti és grafikai tartalomszolgáltatója közé. Ma már egy virtuális háromdimenziós szereplőt vagy tárgyat tízszer annyi grafikusi munka elkészíteni, mint például egy öt évvel ezelőtti verziót" - teszi hozzá Vámosi Zsolt.

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=356816

 

 

És nézzük meg az előzményeket.

 

http://www.sg.hu/cikkek/25943/vamosi_zsolt_a_philoslabs_volt_vezetoje_valaszol

 

http://pcforum.hu/hirek/1100/Peticio+Vamosi+Zsolt+a+Philos+Labs+egy+evre+itelt+vezetojenek+ugyeben.html

 

http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=780&oldal=1

 

http://www.3dbrigade.com/index.php?page=5&lang=1

 

üdv PinaBubus