furesz.jo Creative Commons License 2008.07.22 0 0 3014
Üdv. Mindenkinek!
Szia Freex!

Igazad van, hogy ha beépítem a kereket előre lesz egy kb. 500W-osom, de az a gondom, hogy sajnos nekem az is kevés egy emelkedőnél, pl. itt a Bakony lábánál, de talán ezt írtam.

Ezért is döntöttem úgy, hogy eladom az 500w-os 36V-os DC motoromat elektronikával együtt ha valakit érdekel. /elektronika face88 "művek"/ szerintem minőségi.

Teszteltem elektronikával is működik jól. Az isantól vettem anno. Tényleges tesztelés nem volt, mert nekem a mini riga kerekem nagyon rossz állapotban volt és akár mennyire igyekeztem, az amúgy nem létező nyolcast nem tudtam kivenni a lánkerékből.
Így dobta a láncot. Mindkettőt odaadom a bolti ár feléért. /irányadó: tech mobile/

A 250-es kereket eladtam, de létezem a vaterán és ugyan megbeszéltül a vevővel, /lentebb a név/, hogy utánvéttel küldöm, de én reflexből feladtam prémium csomag ként. Most várom az árát és a postaköltséget is. Na mind egy bízom a becsületességben.

A motorról még annyít, hogy a probáknál a szigetelés tőben megrepedt, de a vezeték nem. Ezt felelőséggel állítom. Tettem a motorra egy hilti szalagot oda rögzítettem a kábeleket és kiöntöttem egy 2x1 cm-es kockába. Most stabíl és ugyan úgy működik.

Ha valakit érdekel kereshet az e-maillemen, vagy felteszem a vaterára és ott utalás után postázom. 84 pozitívval és nulla negatívval létezem. Ha ez szüséges ajánlólevélnek. Egyébként a maxi-riga bringával itt tartok.
Jó szerelést mindenkinek!!
Üdv.: furesz.jo