Bogyó 2 Creative Commons License 2008.07.20 0 0 1368

Sziasztok!

 

Én is beíratkozom ide, mert nagyon szeretjük ezt a sorozatot, nem utolsósorban azért, mert a feleségemmel kicsit a saját életünk is hasonló.

Már a 90-es években is láttuk, de az utolsó két évad még új nekünk. Joel kiszállását sajnálom, szerintem jó téma lehetett volna - ha már egyszer visszament - hogy mi is lett vele New Yorkban, tartja-e a kapcsolatot a többiekkel stb. Így eléggé kiírás jellegűnek tűnik. Chris mostani dolgai nekem is erőltetettnek tűnnek. A doki beperlése, Maggi-re történő ráhajtása nekem hiteltelen. Így ennyi idő után, bár tagadhatatlan, hogy a filmben ők a legelőnyösebb külsejűek. Az is érdekes, hogy az érettségit ki lehet hagyni, tényleg kár lett volna vele vesződni, ha egyből lehet így is diplomázni. Egyébként Joel utolsó szereplése szerintem jól lett megoldva, tetszett Adam szerepe, a kincs megtalálása, mégha az Arthur mondakör már a könyökömön is jön ki. Ednek még mindig nem vagyok kibékülve az új hangjával, a többit már megszoktam. De ez a mostani Heather-es ügy a pénteki részben szerintem megint jó, életszagú történet volt. Ezzel a Heather-rel csak az volt a furcsa, hogy egy ilyen gazdag lány miért vállalt munkát a moziban, meg amúgy is mutatós, de felszínes egy csaj volt, nem érdemelte meg Ed-et, bár ugye ez pont fordítva történt.

Mi mindig videóra rögzítjük és este nézzük meg, de letörölgetjük őket. Remélem egyszer az utolsó két évad is fent lesz a neten.