dithke Creative Commons License 2008.07.19 0 0 8520

Sziasztok:D

Jöttem és tök jó hireim vannak. Tegnap beszereztünk egy homokszürős vizforgatót, a 5m3/h ást. Be is üzemeltük, most olvasom hogy 30 kg homok kellett volna bele, de a pasi 40 kg adott és azt mondta hogy ez kell bele:( remélem nem lesz baj ebből hogy több benne a homok, kicsit több mint a háromnegyede.
Szóval folytatom... ph minusz, még reggel, már nem méregettem, harmadjára, zuggy bele, mert kétszer mértem, nem ment lejjebb, igy most már jóval világosabb.
Nehezen igazodom el ezen a teszteren, mert akárhogy nézem mindig más és más a szine, lehetne ez is, de ahoz is közel áll.
A klórsokkot is megkapta, a lehető legmagasabb most a klórszintem.
Na szóval ment egész éjszaka a viz, és regggel fél 7-kor szólt a párom, hogy kristálytiszta a viz. Nem tudta hogy felfogok kellni és megnézem:)
Hát ha kristálytiszta nem is, de már nem volt rossz, láttam az alját, a szine is már majd nem tiszta, és láttam az alján a kockákat is.
Elkell mondjam hogy ahogy beinditottuk du. már óráról órára lehetett látni hogy tisztul a viz.
A hangja szinte semmi a vizforgatónak, nagyon csendes, na és a nyomás amit visszaad, rátettünk egy szükitöt amit neki irányitottunk a medence széle irányába, és forog körbe a viz, (anélkül is) és semmi szmötyi, bogár nem marad a perem alatt, percek alatt a szkimerben van.
Szóval nagyon nagy az örömöm!:D
Tényleg leirhatatlan a különbség a két szivattyú között, söt három, mert nekem egy nagyobb teljesitményü szivattyú volt rákötve a gyári kicsi után, és a medence szivattyú csak a szürést oldotta meg a papirszürővel, és a másik szürt, de nagyon hangos volt.

Most töltöttem bele kb. 2 dl pelyhesitött, szüröm 15 percet, és leállitom, és várok várok, holnap szeretnék porszivozni.
Hát köszönöm szépen ha meghallgatatok, ennyi kis örömöm remélem nem az egész napra, de nagyon örülök ennek a szürőnek, azt vettem észre tegnap, kerülök fordulok és mindig a medence szélén áldogálok, a párom beszélt hozám és már kint is voltam, mint az aranyóra eltüntem.
A takarás azért is fontos, hogy ne párologjon a klór, nem csak a védelem miatt?

Mert ha beállt a viz takarni fogom, ha labdát nem is, de valami felfujható magas dolgot a takaró alá küldök.

Még ezekkel a karokkal vagyok kicsit bajban mit mikor öblitek melyik állás mit is jelent, de majd vizslatom a könyvét. Csak levan irva porszivózás után mit is csinálok.