Ha visszapörgetsz és elolvasod mit írtam, láthatod, hogy vezető nyelvtanárt, és nem nyelvviskola-vezetőt írtam.
Reagáltam a hozzászólásodra, egyetértettem azzal, hogy nem minden nyelvtanár felel meg, sőt. De nem értem miért kell ezen lovagolni? Mégis miért vagy itt? Várod, hogy ellepjék a topikot a nyelvtanulók hadai és jól megmondják a magukét? Az egy másik topik.
1.Rossz "szakemberek" minden téren vannak, így tanárok között is vannak nem megfelelőek. Lépjünk tovább.
2. Te nem vitázol. Feldobsz valami gúnyosat és várod a reakciókat. Ha nem érkezik, bepöccensz.
3. A számlaadás-nyelvtudás párhuzam finoman szólva nevetséges. Akkor mondjuk mindannyian azt, hogy annyi végzett közgazdász van, miért ilyen a magyar gazdaság? Vagy miért van annyi végzett jogászunk, ha így áll a magyar jogrendszer? A sort lehet folytatni addig, hogy mennyi takarítónk van, és mégis milyen koszos az ország. Ennek van értelme?
4. Olvasgasd vissza a hozzászólásaidat. Gondolkozz el rajta ki az arrogáns.
5. Ezennel befejeztem, shush, leave me be! Már értem mivel verted ki a biztosítékot másoknál. :)
6. Bocs a szétoffolásért a kollegáktól. ;)