tantoknife Creative Commons License 2008.07.15 0 0 13646
Hello

na akkor.....
Nekem ez volt a kezemben, az ős-kést csak képen láttam.
Erről egyébként volt posztom.
Én azért láthattam az eredetit, mivel mikor 2003-ban hazajöttem, és elkezdtem körülnézni bizonyos infók alapján...akkor még létezett kb. egy hónapig az eredeti web-oldal, rajta a késekkel, magyarázatokkal.
Okosok egyébként tudni vélik, hpogy ez az egész alak és megoldás nem is az ővé...eredetileg.

A TOPS elkezdett háborúzni velük, mivel a dtak egy ajánlatot, amit részben elfogadott a Barna úr, d e aztán vissza akart lépni ......ami után biztosan egy nagyobb összeg gazdát cserélt, eltünt az eredeti web-oldal és az azon lévő magyarázatok, és azóta a Tracker TOPS-os.

Más:
nem értek egyet, hogy sokmindent meg tudna a kicsi kés csinálni..... az kizárólag általános célokra alkalmas .... pl. a kiszögelés funkcióját nem tudja.

Más:
a fűrész használható úgy is kisebb-közepes darabok esetében, hogy belevágod egy rönkbe, fába ...és az elfűrészelendő anyagok mozgatod rajta.
Egyébkánt az eredetin nem pont ilyen szerkezetű-fogazatú volt a fűrész.

Más:
egyet értek, hogy az egész mögött az húzódik meg, hogy kizárólag az üzletnek van alárendelve ebben az esetben, sőt ... túlzottan is ... minden.
Lásd első bekezdés.

Más:
nem csak Ő, nagyon sokan Barna úrhoz hasonlóan élnek, dolgoznak ...mert meg kell élni ..... ő nem sétorban él, nem féléveket él egy kunyhóban a szibériai tajgában vadászva....... hanem ...nézd meg a web oldalukat ... iskola, alkalmazottak, marketing, már csak 2009-re lehet jelentjkezni hozzájuk ...stb stb stb és ...magyarországi példát is tudnék mondani nem egyet hasonló témában vagy késes körökből .....

Tanto


Előzmény: Boarhunter (13643)