Aule Feluske Creative Commons License 2008.07.13 0 0 40

Kedves FELUSKE!

OFF!? Elég régi fórumozó vagyok ahhoz, hogy a megtévesztő nikkek mögé ne lássak!

A stílus és vitakultűrád kisértetiesen hasonlít dzsafar2-hőz!

Mi a bánatos francnak kell a hszemet újraidézni szöröstűl-bőröstűl mégegyszer, hiszen tudom én azt kívűlről, szerinted nem??! NEM EGY EGYENES, ŐSZINTE JELLEMRE VALL EZ!

Kettő! A hamis állításodat egy qrva nagyotmondó rossz hasonlattal próbálod te is eltakarni!!! Rossz taktika, keress valami hitelesebb stílust!

Különben is, tudod a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát!:-)))

SZERETETTEL TISSAFLOWER

------------------------------------------->>

 

Kedves Tissaflower

 

nem kétlem, hogy nagy fórumlátogató vagy. Ennek ellenére rossz a szimatod. Az meglehet, hogy „stílusom és vitakultúrám kísértetiesen hasonlít dzsafar2-höz”, ezt Neked jobban kell tudnod. Meglehet, hogy korban is közel állunk egymáshoz: Sáfár István néha megemlíti, hogy foglalkoznia kell az unokáival – nekem nincsenek, de koromnál fogva lehetnének. Feltehetőleg Sáfár István Budapesten lakik (néha elmegy az Operába) – én Budapesttől legalább 700 km-re lakom. Ha jól kiismered megad az internettel, akkor rájöhetsz, hogy igazat mondtam. Végül, hadd hívjam fel szíves figyelmedet egy ici-pici logikai hibádra: dzsafar2 majdnem mindegyik hsz-át aláírja: Sáfár István; minek lenne neki egy új nikkre szüksége?

szokta volt mondani Hirumina Phersnachs barátom.
Előzmény: Törölt nick (37)