breien Creative Commons License 2008.07.10 0 0 18
Áruld el légyszi, mit is akarsz tudni, nekünk "tudatlanoknak". ( anyni időm nincs, hogy a "politikai portálokat" böngésszem . - különben, nem érdemelnek sok időt rájuk vesztegetni- )

Ebben az országban, különben sem érdemes politikával foglalkozni, olyan alacsony szinten mívelik. ( ugye, a rendőrpalota megsorozása kalasnyikovval? - máig nincs meg a tettes, azonban milyen gyorsan "felvonultak" és máris nyilatkozatot tettek. vagy a legutóbbi húzásuk, amikor kivonultak egy nagyot "zsidózni"..... a csúcs, amit a Horn nyilatkozott amikor a "motoros rendőr "cserbe hagyta"? " két, tüntetőnek öltözött rendőrnek adott át, abban a lelkiállapotban csoda, hogy nem voltam irántuk bizalommal"? vajh! hány "tüntetőnek öltözött rendőr dobálta a követ szombaton az 56-osok terén?)

Ennek a politikának minek indítanának "internetes portált"? nem ér annyit az egész.

Érdekes, vasárnap, ugyanazon a helyen, a Budapesti Búcsú koncertjén sokkal több ember volt jelen és nem köllött "rohamrendőrökkel" biztosítani a terepet, nélkülük is tudtak koncertezni, kultúráltan szórakozni az emberek. Akkor, mégsem az emberekben van a hiba, hanem az "idióta poltikusokkal", akik balhé nélkül nem tudnak létezni.

A Tölgyesi nyilatkozta este a rádióban " azt már láttuk hogyan nyernek választásokat, azt még nem láttuk, hogyan kormányoznak" mennyire igaza van.
Előzmény: Lebenstod (7)