Fóti Gyula Creative Commons License 2008.07.10 0 0 8611
 

Igaz,hogy ez a levél a Pannonia MGTSZ (Magyar Gépjármüvek Túra Szakosztályának) a hírlevele,de biztos,hogy itt is van olyan ember aki átérzi a dolog lényegét.

 

Tisztelet Mindenkinek!!

 

Amikor  2 hónapja jeleztem a veterános társadalomnak (köztük valószínűleg Neked is),hogy sok év után  megjelent egy könyv a Danuvia motorkerékpárokról (mellékesen megjegyzem,hogy azóta megjelent még egy könyv,és 2 hete lett bemutatva az "új Danuvia motorkerékpár" egy sajtótájékoztatón), akkor tájékoztattalak arról is, hogy a könyvből befolyó összeg  jótékonysági célokat fog szolgálni.
 

Nos,nemrégiben eldőlt,hogy mi lesz a további sorsa az összegnek!!!

 

Itt én beszúrnék egy idézetet,amit a szerzőktől kaptam:

 

 

"270 oldalon keresztül, közel 400 sok eddig soha nem közölt fényképpel, típustörténettel és javítási tanáccsal ellátott kiadvány. A magunk részéről ajánlanám Pannónia, Berva, Panni, Dongó, Tünde, Csepel és minden magyar (és retró vagy veterán, MZ, Jawa, Simson, Ural, Junak,  stb...) motor tisztelőjének, azok barátainak ajándékként ezt a komoly sportsikereket elért ám méltatlanul mellőzött márkát bemutató könyvet, vagy egyszerűen azoknak, akik a könyv megvásárlásával segíteni kívánják a girincsi Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Diákotthonban tanuló értelmileg akadályozott gyermekek életkörülményeinek javítására irányuló törekvésünket.

A könyv ára: 4200Ft.

Tehát, a kiadvány teljesen non-profit, a szerzők a könyvből származó bevételüket teljes egészében felajánlották.

A Danuvia motorkerékpárok történetét feldogozó könyvünk egy példányát Talmácsi Gábor, a MotoGP 125-ös kategóriájának világbajnoka is ellátta kézjegyével, mely egy jótékonysági licit keretében 130.000.Ft.-ért talált gazdára, egy másik példány pedig 100.000.Ft.-ért.
Természetesen mindkét összeg átutalásra került az intézmény számlájára.

Cégektől nagyobb tétel megrendelésére is számítunk (akár repi célokra). A kiadvány hivatalosan bejegyzett, számlát tudunk biztosítani.

A könyv megvásárolható Budapesten Tálas Tamástól  (30/9303-663)talast@freemail.hu , Debrecenben Kóris Istvántól (20/395-2333),koris.istvan@chello.hu  , Fóti Gyulától (06 20 3421 373) fotigyula@gmail.hu                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

 

A következőkben újra számítunk a segítségedre! Az adomány átadását azzal szeretnénk színesebbé tenni,hogy meghírdetünk egy játék gyűjtő akciót, amiben Te is tudsz segíteni. Semmi más dolgod nincs csak azokat a gyerekjátékokat,amiket már nem használ a család,de kidobni sajnálod,és egy dobozban pihen évek óta a szekrény alatt vagy a tetején,pincében,padláson,a garázsban,vagy éppen ahol helyet találtál annak idején,azt juttassad el valamelyikünkhöz.

Azzal,hogy rászánsz egy pár percet erre a dologra valószínű,hogy egy kis embernek nagy örömöt fogsz okozni!

Biztos,hogy Nálatok is van megunt mese könyv,kirakós,plüss,vagy társasjáték,építő kocka,robot,vagy a megunt katonák és autók is várják a jobb sorsukat valahol a háztartásban.
Az Intézmény használt ruhaneműt is szívesen fogad!

A legkésőbbi időpont:2008 augusztus 1.

 

Segítségedet előre is köszönjük szépen!

Itt küldök egy linket egy nagyon elgondolkodtató kisfilmhez, ami az emberi akaratról,és kitartásról szól. Érdemes megnézni!

 http://youtube.com/watch?v=f4B-r8KJhlE

Ezt az írást küldd tovább minden jóérzésű barátodnak!

Köszönöm.

 

Tisztelettel:

Fóti Gyula

Pannonia MGTSZ
 






________________________________________________________
Papírképek akár ingyen! Digitális fényképezőgépek már 5000 Ft ajándék fotókidolgozással a FotoMarket Online Fotóáruházban! www.fotomarket.hu

3 melléklet — Az összes melléklet letöltése Összes kép megtekintése konyv_3d_2.jpg
153K Megtekintés Letöltés Talma6.bmp
901K Megtekintés Letöltés Alapítvány_tevékenysége.doc
29K Megtekintés HTML-ként Megnyitás Google-dokumentumként Letöltés