$ummerGirl Creative Commons License 2008.07.08 0 0 508

Igen igen, szemkontúr :)

 

Amikor megcsinálja azon a napon még szép egyenletes a vonal. De már másnaptól elkezd összetöredezni. De nem csak a szemzugban, hanem végig a vonal mentén. És úgy vettem észre, hogy ahol először így megtört a vonal, onnan hiányzott a végén a pigment. Mintha a száradás miatt maga a bőröm is úgy megtöredezett volna, hogy a pigment ki tud hullani. Teljesen szaggatott lett emiatt a vonal. Ezért gondoltam, hogy most már rákérdezek, mert nem járhatok a végtelenségig korrekcióra (plusz azért annyira nem élvezem)

Akkor a legfontosabb a krémezésben annyi, hogy a szemembe ne menjen a krém (régen bepanthent javasoltak, mert fertőtlenít és hámosít, az is jó?!) vagy pedig az is fontos, hogy túlságosan egy készítmény ne puhítsa fel a heget, mert hamarabb leesik mint kéne. Mert ha az előbbi, akkor nem érdekel, hogy belemegy, csak legyen jó végre.

A korrekció előtt egyébként azt mondta a kozmetikus, hogy valószínűleg ilyen tipusú a bőröm, hogy kidobja ezt a pigmentet. De én korábban hallottam, hogy ha nagyon kiszárad a tetoválás, akkor is kipotyoghat. Szóval innen az elméletem.

 

 

Előzmény: ligustrum (507)